Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

Ελιές με χυμό πορτοκάλι

Ένας πρωτότυπος τρόπος να σερβίρετε τις ελίτσες στο τραπέζι σας είναι να στύψετε ένα πορτοκαλάκι και να της περιλούσετε όπως είναι μέσα στο πιάτο!

Αυτή την ιδιαίτερη συνταγή μου τη σύστησε μια φίλη που την ήξερε από τον παππού από κάποιο χωριό της Πελοποννήσου.

Μην διστάσετε να το εφαρμόσετε! Είναι πεντανόστιμο και κατάλληλο για όποιον "διστάζει" με τις ελίτσες. 

Φιλιά, Φωτεινούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Chit chat!!!