Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011

Το μυστικό της τηγανιτής πατάτας

Εάν θέλετε να φτιάξετε τις καλύτερες τηγανιτές πατάτες θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτή τη συνταγή.

Ζεσταίνετε το λάδι σε δυνατή φωτιά (π.χ. 9) και ρίχνετε μέσα τις πατάτες, τις αλατίζετε και χαμηλώνετε τη φωτιά σε μέτρια ένταση (π.χ. 7). Συνεχίζετε και ψήνετε τις πατάτες στη μέτρια φωτιά. Έτσι, είναι τραγανές απέξω και μαλακές μέσα!

Πρόταση σερβιρίσματος #1: Τρίβετε ριγανούλα πάνω από τις πατάτες

Πρόταση σερβιρίσματος #2: Τρίβετε φρέσκο τυράκι πάνω από τις πατατούλες κατά προτίμηση μυζήθρα

Πρόταση σερβιρίσματος #3: Σερβίρετε τις πατατούλες με κέτσαπ ή μίγμα μουστάρδας - μαγιονέζας


Φιλιά, Φωτεινούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Chit chat!!!