Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

Σαρδέλες γεμιστές με πάστα πιπεριάς φλωρίνης και αμύγδαλα

Σαρδελίτσες, λοιπόν, έχει το καλάθι σήμερα και θα κάνουμε μια ιδιαίτερη συνταγή προσωπικής εμπνεύσεως, έτσι για αλλαγή από τα καθιερωμένα. Στο τέλος θα μου πείτε αν σας άρεσε κι αν τη βρήκατε ενδιαφέρουσα.

Πέρα από τις σαρδελίτσες μας θα χρειαστούμε μία πιπεριά φλωρίνης, μία σκελίδα σκόρδο, σέλινο, άνιθο, λαδάκι και αμύγδαλα, ανάλατα, καθαρισμένα. Τα βάζουμε όλα στο multi και τα πολτοποιούμε. 

Τη συνταγή για τις πιπεριές θα τη  βρείτε εδώ
http://oikaliteressyntagesmou.blogspot.com/2011/10/blog-post_2510.html

Έχουμε καθαρίσει τις σαρδελίτσες μας και στην κοιλιά τους βάζουμε το μίγμα μας. Τις στοιχίζουμε δίπλα δίπλα στο ταψάκι μας μέχρι να γεμίσει. Στο τέλος, τις περιχύνουμε με λίγο λαδάκι και πασπαλίζουμε με μαϊντανό.
Τις ψήνουμε στο φούρνο για μισή ώρα περίπου ή και λίγο παραπάνω αν χρειάζεται, στον αέρα στους 180ο. 

Τις σερβίρουμε με πατατούλες τηγανιτές και σαλάτα χωριάτικη, φρέσκο ψωμάκι και μπυρίτσα αν προτιμάτε.

Συνταγή για πατατούλες τηγανιτές θα βρείτε εδώ

Φιλιά, Φωτεινούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Chit chat!!!