Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

MOLECULAR GASTRONOMY

Οι φωτογραφίες λήφθηκαν στα πλαίσια σεμιναρίου Molecular Gastronomy τον Νοέμβριο 2011 υπό την διοργάνωση της Original Sin και με παρουσιαστή-διδάσκοντα τον σεφ Στέλιο Μαστοράκο.

Σφαιροποιημένος χυμός ροδάκινο

Σφαιροποιημένο σιρόπι μέντας

Αντίστροφη σφαιροποίηση γιαουρτιού με περιεχόμενο σιρόπι και αλκοολούχο ποτό

Ζελατινοποιημένος χυμός ινδοκάρυδο

Apple martini με σφαιροποιημενο σιρόπι μέντας και αφρός μήλου

Βότκα με σφαιροποιημένο σιρόπι μέντας και ξηρό πάγο που δημιουργεί "ομίχλη"

Αλκοολούχο ποτό με χαβιάρι μέντας και ξηρό πάγο

Υγρό άζωτο

Γρανιτοποιημένο σιρόπι μέντας με χρήση υγρού αζώτου

Βότκα που φωσφορίζει - Illu sin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Chit chat!!!