Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2011

Σάλτσα κιμά για μακαρόνια, παστίτσιο και κανελόνια

Τη συνταγή για σάλτσα με κιμά θα τη βρείτε εδώ
http://oikaliteressyntagesmou.blogspot.com/2011/11/blog-post_9787.html


Συμβουλή: Εάν πρόκειται να γεμίσετε κανελλόνια προσθέστε στη σάλτσα χοντροτριμμένο, μαλακό τυρί, π.χ. ανθότυρο, ένταμ, και έπειτα γεμίστε τα κανελλόνια με το μίγμα.

Καλό θα ήταν τα κανελλόνια να τα έχετε ζεματίσει πρώτα σε καυτό νερό για να μαλακώσουν λιγάκι.

Καλή σας απόλαυση...

Φιλιά, Φωτεινούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Chit chat!!!