Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

Καθάρισμα και κόψιμο σκόρδου

Ξεφλουδίζουμε το σκόρδο και κόβουμε τις άκρες του με ένα μικρό μαχαίρι, έπειτα ξεπλένουμε.


Παίρνουμε ένα μεγάλο μαχαίρι με επίπεδη λεπίδα και πατάμε δυνατά τη σκελίδα σκόρδο με την επίπεδη πλευρά του μαχαιριού.


'Επειτα την κόβουμε κάθετα φροντίζοντας να πατάμε τη μύτη του μαχαιριού και κουνάμε το στέλεχος προς τα αριστερά ανεβοκατεβάζοντας το και έπειτα προς τα δεξιά, κόβοντας το σκόρδο σε μικρότερα κομμάτια.




Φιλιά, Φωτεινούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Chit chat!!!