Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

Μοντέρνοι κουραμπιέδες με dressing λευκής σοκολάτας και αμύγδαλο

Όπως έχετε καταλάβει σε όλα τα φαγητά τους κάνω "κάτι" ακόμα και στα πιο παραδοσιακά, συνεπώς δεν θα μπορούσαν να μου ξεφύγουν οι κουραμπιέδες!

Ετοιμάζετε τους κουραμπιέδες σας όπως γράφω στη συνταγή μας εδώ

Τους αφήνετε να κρυώσουν για τα καλά για να μπορέσετε να τους πιάσετε κιόλας. Σε ένα μπεν μαρί λιώνετε λευκή σοκολάτα κουβερτούρα (υπάρχει στο Σούπερ Μάρκετ) χωρίς να τη "δουλεύετε" την ώρα που λιώνει διότι θα σκληρύνει.

Όταν λιώσει τελείως παίρνετε έναν έναν κουραμπιέ από την ανάποδη και τον ακουμπάτε με την καλή του πλευρά μέσα στη σοκολάτα. Τον αφήνετε στην άκρη σε ένα πιατάκι και τον πασπαλίζετε με τριμμένο αμύγδαλο. Τον αφήνετε να κρυώσει για τα καλά η σοκολάτα πριν τον σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου!

Καλή σας απόλαυση!

Φιλιά, Φωτεινούλα 

1 σχόλιο:

  1. Τι ωραίοι μοντέρνοι κουραμπιέδες είναι αυτοί;;;;Φανταστικοί!!!Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Chit chat!!!