Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012

Λαδωμένα ψωμάκια στη σχάρα ή στο φούρνο


Απαραίτητο ατού κάθε γεύματος ψητών σχάρας που σέβεται την ύπαρξη του!!! Απλό κι εύκολο και συνάμα απόλυτα συναρπαστικό. O ήχος του ψωμιού που κριτσανίζει και σπάει στα χέρια ή στο στόμα, το πώς λιώνει και υποκύπτει κάτω από τη σαλάτα είναι ανεπανάληπτο!!!

Ιδού τι πρέπει να κάνετε για να το κάνετε δικό σας αν και είμαι σίγουρη ότι λίγο ως πολύ το γνωρίζετε.
Σε ένα μπολ ανακατεύετε κουταλιές λάδι, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη ανάλογα με την ποσότητα των ψωμιών που έχετε να αλείψετε.

Αλείφετε τα ψωμάκια με ένα πινελάκι ή τα βουτάτε ελαφρά απευθείας μέσα στο μίγμα. Ψήνετε το ψωμάκι στη σχάρα ή στο γκριλ στους 200ο C για μερικά λεπτά και γυρίζετε πλευρά.

Έτοιμα! Ακόμα δεν σας μύρισαν;



Φιλιά, Φωτεινούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Chit chat!!!