Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Μπαγκέτα με τονοσαλάτα και φρέσκο μαρουλάκι

Για τον τόνο θα προτιμούσα μαύρη μπαγκέτα αλλά και η άσπρη κάνει τη δουλειά της μια χαρά!

Καταρχήν, πρέπει να ετοιμάσετε την τονοσαλάτα σας σύμφωνα με τη συνταγή που θα βρείτε εδώ
http://oikaliteressyntagesmou.blogspot.com/2011/11/blog-post_02.html

Μια γερή στρώση μαγιονέζας στο πάτωμα της μπαγκέτας για να έρθει να ξαπλώσει άνετα το ντίπ μας καιαπό πάνω ένα σκέπασμα από φρεσκοπλυμμένο μαρουλάκι και δεν θα θελήσετε να αποχωριστείτε το έδεσμα σας.

Μπορείτε να φτιάξετε αρκετό ντιπ και να το φυλάξετε στο ψυγείο σας και να ενισχύετε καθημερινά το κολατσιό τουθ γραφείου σας με αυτό!

Φιλιά, Φωτεινούλα


1 σχόλιο:

Chit chat!!!