Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Μανιτάρια στο τηγάνι αρωματισμένα με μπέικον και μαϊντανό

Βαρεθήκατε το συνδυασμό των σκορδάτων μανιταριών με την κρέμα γάλακτος; Υπάρχει εναλλακτική! Και γρήγορη.

Καταρχήν καθαρίζουμε και κόβουμε τα μανιτάρια όπως φαίνεται εδώ
http://oikaliteressyntagesmou.blogspot.com/2011/12/blog-post_776.html
Σωτάρετε το μπέικον στο τηγάνι, με ελάχιστο λάδι, κομμένο σε μικρά κομμάτια σε χαμηλή φωτιά. Μέσα σε ένα τάπερ βάζετε τα λευκά σας μανιτάρια και μια κουταλιά αλεύρι. Καπακώνετε το τάπερ και ... παίζετε μαράκες! Τα μανιτάρια σας θα αλευρωθούν χωρίς περιττό αλεύρι. Ρίχνετε τα μανιτάρια σας στο τηγάνι, αλατοπιπερώνετε και ... τα ψήνετε. Λίγο πριν τα αποσύρετε, προσθέτετε φύλλα μαϊντανού και τα φέρνετε μερικές βόλτες να ζαλιστούν. 

Σερβίρετε πασπαλίζοντας με φρέσκα φύλλα μαϊντανό.  

Φιλιά, Φωτεινούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Chit chat!!!