Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Μπαγκέτα σολωμού με αλοιφωτό τυρί και μαρούλι

Σούπερ συνδυασμός το αλοιφωτό τυρί με το σολωμό και πολύ delicatessen δεν νομίζετε;

Προτιμήστε τη μαύρη μπαγκετούλα για το σολωμό για ένα απόλυτα υγιείνό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που πάρετε το σαντουιτσάκι σας στο γραφείο αποφύγετε το σκόρδο για ευνόητους λόγους.

Κόβετε τη μπαγκέτα σας στη μέση και αλοίφετε την κάτω πλευρά της με το τυρί. Πασπαλίζετε με μπόλικο άνιθο και βάζετε από πάνω ένα κομμάτι φίλέτο σολωμού καπνιστό και πιπερώνετε με μαύρο πιπέρι. Μαρουλάκι, πομοντόρια κομμένα στη μέση και αλατίζετε. Κλείνετε την μπαγκέτα σας και τη βάζετε στην τσάντα του γραφείου για να την απολαύσετε όταν έρθει η θεϊκή ώρα του διαλείμματος!!!

Ωραία αντιπρόταση έλαβα από τη φίλη μου Γεωργία για δροσερό αγγουράκι μέσα στη μπαγκέτα αντί για το μαρούλι! Δοκιμάστε το!

Φιλιά, Φωτεινούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Chit chat!!!