Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

Oyster σάλτσα για spring rolls με γαρίδες

Συνοδευτική σάλτσα για τα ανοιξιάτικα ρολάκια σας ή και για άλλες κινέζικες λιχουδιές!!!

Πολύ απλά, σε ένα μπωλάκι ρίχνουμε 3κσ. oyster sauce, 1-2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες, ταμπάσκο πράσινο απαλό ή κόκκινο ή κόκκινη καυτερή πιπεριά, 1κγ χυμό λεμονιού ή λάιμ, 1κγ. ζάχαρη και 1κσ λευκό ξύδι.

Ανακατεύουμε καλά και δοκιμάζουμε εάν μας ικανοποιεί η γεύση.  

Βουτάμε τα spring rolls μας στο μπωλάκι και απολαμβάνουμε!!! Μμμμ, τέλειο, νομίζω ότι βλέπω το Σινικό τείχος κάπου στο βάθος!

Φιλιά, Φωτεινούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Chit chat!!!