Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Ομελέτα με απάκι, η αποθέωση!



Το λατρεύω αυτό το κομμάτι κρέας! Ο τρόπος που παρασκευάζεται, η μυρωδιά του, η ευκολία συντήρησης του ... είναι όλα καταπληκτικά!

Τις δύσκολες μαγειρικά μέρες, μια ομελέτα με απάκι είναι το αποκούμπι μου. Εύκολα, γρήγορα κι απλά!

Ζεσταίνεται το απάκι σε ένα τηγάνι με ελάχιστο λάδι αφού το έχετε κόψει σε μικρά κομμάτια. Δεν χρειάζεται τηγάνισμα,, απλά ζέσταμα. Χτυπάτε 2 αβγά και 2 κρόκους για να αφρατέψουν και τα ρίχνετε μέσα στο τηγάνι. Πασπαλίζετε την ομελέτα με θρούμπα και ελάχιστο αλάτι γιατί το κρέας είναι αρκετά πικάντικο.

Ψήνετε την ομελέτα σας και από τις δυο μεριές και μόλις είναι έτοιμη την σερβίρετε σε ένα όμορφο πιάτο συνοδεία ενός νόστιμου ντάκου. Καλή σας όρεξη!

Φιλιά, Φωτεινούλα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Chit chat!!!