Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Αρωματισμένο κοτόπουλο σε πίτα τορτίγια με τυρί και ντοματίνια




Ένα ελαφρύ σνακ για το γραφείο, το σχολείο, τη βραδινή λιγούρα αλλά και το πάρτυ!

Σε μια πίτα τορτίγια απλώνετε στη μισή επιφάνεια μαγιονέζα και στην άλλη επιφάνεια μαγιονέζα με μουστάρδα.

Πάνω από τη μουστάρδα, πασπαλίζετε με άφθονο ένταμ και έπειτα αραδιάζετε το κοτόπουλο, ψιλοκομμένα πομοντόρια ή ντομάτα, αλατοπιπερώνετε και αρωματίζετε με φρεσκοτριμμένο ξερό δυόσμο.

Πάνω από τη μαγιονέζα απλώνετε άφθονη μοτσαρέλα και διπλώνετε το ένα μισό πάνω στο άλλο μισό και ψήνετε στο φούρνο για λίγα λεπτά.

Κόβετε την κριτσανιστή πιτούλα και συνοδεύετε με δροσερή μπυρίτσα ή αναψυκτικό. Και το νεράκι καλό είναι για να αποφύγουμε τις περιττές θερμίδες!

Συμβουλή της ημέρας:
Η πίτα τορτίγια μπορεί να αντικατασταθεί με μία κρέπα. Επίσης, μπορείτε ν χρησιμοποιήσετε και διαφορετικά τυριά ανάλογα με την επιθυμίας σας αρκεί να είναι μαλακά και να λιώνουν εύκολα.

Φιλιά, Φωτεινούλα

2 σχόλια:

  1. Πανεύκολο, έξυπνο και τέλειο Φωτεινή μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πάλι εκμεταλλευόμαστε τα περισσεύματα. Αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε δεν πρέπει να πετάμε τίποτα! Άλλο τόσο δεν πρέπει να πετάμε στο στομάχι μας πράγματα δίχως γευστική αξία. Είναι θέμα στυλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Chit chat!!!