Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

Πατέ ελιάς με μυρωδικά



Μμμμ, ξέρω, ξέρω, συνηθίζεται να το αγοράζετε. Ναι, κι εγώ, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να το ετοιμάσετε μόνοι σας, εύκολα και γρήγορα και βάσει των δικών σας προσωπικών προτιμήσεων!

Πολτοποιείται 20 ελιές μαύρες, μαλακές, χωρίς τα κουκούτσια τους εννοείται!, με το bimmer. Προσθέτετε στον πολτό ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο, θρούμπα και ό,τι άλλο συνδυασμό μυρωδικών θέλετε.Ελάχιστες σταγόνες λαδιού και λεμονιού, προαιρετικά.

Άλλο ένα ανακάτεμα των μυρωδικών και των γεύσεων και έτοιμες για σερβίρισμα!

Φιλιά, Φωτεινούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Chit chat!!!