Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

Βράζω χταπόδι!

Πολύ εύκολο το χταπόδι στο βρασμό του και μόνο δύο - τρία τα μυστικά του.

1. Βράζω το χταπόδι στο νερό του σε πολύ χαμηλή ένταση. Εάν χρειαστεί μπορεί να προσθέσω λίγο νεράκι όσο ένα φλυτζανάκι του καφέ

2. Δεν αλατίζουμε το χταπόδι διότι είναι αλμυρό από τη φύση του.

3. Κρατάω κλειστό το καπάκι της κατσαρόλας καθόλη τη διάρκεια βρασμού του.

Φιλιά, Φωτεινούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Chit chat!!!