Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

Πράσινες τηγανιτές ντομάτες


Πράσινες τηγανιτές ντομάτες. Μήπως σας θυμίζει κάποιο έργο; Είναι και φαγητό!



Πλένετε και κόβετε τις ντομάτες σε ροδέλες πάχους ενός εκατοστού.

Ετοιμάζω ένα κουρκούτι από μπύρα, αλάτι, πιπέρι, δυόσμο και βασιλικό. Βουτάμε τις ντομάτες πρώτα στη μπύρα και μετά στο αλεύρι και τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά να ροδίσουν.

Απλώνω σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρω με σάλτσα γιαουρτιού με φέτα!

Φιλιά, Φωτεινούλα 

4 σχόλια:

  1. Τι μου θύμησες τώρα... Πόσο καιρό έχω να τις φάω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τις έχω φτιάξει καιρό τώρα. μια φορά τις βρήκα μόνο στη λαϊκή πριν μήνες. τώρα πια δεν έχει. τους βάζεις τίποτε άλλο ή κι εσύ με τον ίδιο τρόπο;

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. γεύση... ντομάτας, λίγο άγουρης και δεμένης. δεν είναι ξινή ούτε γλυκιά, απλά σαν ντομάτα.

      Διαγραφή

Chit chat!!!