Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

Δημοσίευμα στον IlioupolisonLine.gr

Δείτε το άρθρο εδώ
http://www.ilioupolisonline.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=2089#.T3Fky9w3418.facebook


Οι σεφ Θανάσης Πλάκας και Φωτεινή Καρακατσάνη στο ilioupolis Online
Συντάκτης: LEONIDAS [Λεωνίδας Παπαγιαννόπουλος]

To εθιμοτυπικό φαγητό για την ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου μπακαλιάρο με σκορδαλιά, πρότειναν ο Λεωνίδας Παπαγιαννόπουλος και η Φωτεινή Παλιεράκη το Σάββατο 24/03  στην εκπομπή «Κουζινομπερδέματα» στο ilioupolisOnAir.

 O τηγανητός μπακαλιάρος ήταν μια συνταγή από τη Σαντορίνη και η σκορδαλιά, μια πρωτότυπη αλλά πεντανόστιμη συνταγή από την Αρκαδία με ρεβύθια και ταχίνι .
Καλεσμένοι της εκπομπής ήταν δυο πολύ επιτυχημένοι σεφ ,το αχώριστο δίδυμο , Θανάσης Πλάκας και Φωτεινή Καρακατσάνη που επιμελούνται τα μενού του πολυτελούς εστιατορίου  «DUKA» στο Κολωνάκι Ιδιοκτησίας της Ρούλας ΚορομηλάΟ Θανάσης Πλάκας έχει επιμεληθεί τα μενού σε επιλεγμένα εστιατόρια,  ενώ όταν υπηρετούσε στην προεδρική φρουρά επιμελείτο το μενού του προεδρικού Μεγάρου
Η Φωτεινή Καρακατσάνη είχε πάρει μέρος με επιτυχία στο «top schef» ενώ  μαγειρεύει για τις ολυμπιακές ομάδες κωπηλασίας Ελλάδας  Κίνας και Ιρλανδίας  αλλά  έχει μαγειρέψει και για τη συνοδεία των συνεργατών του Βon jovi κατά την παραμονή τους στην Αθήνα πριν την συναυλία τους.
Το chat του ilioupolisOnline είχε κατακλυστεί κατά τη διάρκεια της εκπομπής από την επικοινωνία των ακροατών που ζητούσαν διευκρινήσεις για την πρωτότυπη σκορδαλιά .
Πολύ μεγάλος ήταν και ο αριθμός των ακροατών που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς της εκπομπής ,ένας τυχερός της εκπομπής θα βρεθεί στο περιβάλλον του εστιατορίου DUKA να απολαύσει με την παρέα του ένα δωρεάν γεύμα. Πολλοί δε άλλοι τυχεροί θα απολαύσουν τις γεύσεις που θα προτείνουν οι chef του εστιατορίου και καλεσμένοι της εκπομπής «κουζινομπερδέματα» στον IlioupolisOnAir. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Chit chat!!!