Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Χταπόδι βραστό με δεντρολίβανο και βινεγκρέτ


Βράζουμε το χταποδάκι  όπως περιγράφεται εδώ αλλά το πασπαλίζουμε με δεντρολίβανο
http://oikaliteressyntagesmou.blogspot.com/2012/03/blog-post_4521.html

Ετοιμάζουμε μια βινεγκρέτ με μουστάρδα. Σε ένα σέικερ ανακατεύω 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο, 1κσ. ξύδι, 1/2κγ. μουστάρδα ή σκόνη μουστάρδας, 1/2κγ. μέλι, αλάτι και πιπέρι.

Χτυπάμε καλά τα υλικά μας και περιχύνουμε το χταπόδι που έχουμε βάλει σε ένα όμορφο πιάτο. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και... μόνο το ουζάκι λείπει.

Φιλιά, Φωτεινούλα

2 σχόλια:

Chit chat!!!