Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012

At the Meet Market με το Cookisto

* η φωτογραφία μας αδικεί, η  κούραση και τα χαμόγελα μας δικαιώνουν

Έχετε ξαναπάει στο Meet Market στην Τεχνόπολις στο Γκάζι; Εγώ βρέθηκα χθες εκεί για πρώτη φορά! Στο περίπτερο του Cookisto και εντυπωσιάστηκα με το πόσοι άνθρωποι επισκέπτονται τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Και το "πόσοι" δεν είναι μόνο ποσοτικό αλλά και ποιοτικό και ηλικιακό και δημογραφικό.

Συζητάω, λοιπόν, για ηλικίες από μηνών έως και άνω των 70 ετών, οικογένειες με μωρά, με μεγαλύτερα παιδιά, ζευγάρια και παρέες, νεαρά άτομα, άτομα μέσης ηλικίας αλλά και ηλικιωμένους, εργαζόμενους και ανέργους, φοιτητές ή μαθητές, πτυχιούχους και μη πτυχιούχους (αποφεύγω το χαρακτηρισμό μορφωμένος διότι τα πτυχία δεν κάνουν απαραίτητα τη μόρφωση), άτομα ενθουσιώδη στην καινοτομία αλλά και καχύποπτα, άνθρωποι με όρεξη να συμμετάσχουν σε καινούρια πράγματα και όχι απλά να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις, να δοκιμάσουν κάτι καινούριο.

Δεν ξέρω αν ξέχασα κάποια κατηγορία, εσείς θα μου πείτε. Εγώ πάντως το φχαριστήθηκα! 

Το Cookisto είναι μια φρέσκια ιδέα που συλλήφθηκε από παιδιά που αγαπάνε το σπιτικό φαγητό και υποστηρίζεται από άτομα ενθουσιώδη με τη μαγειρική ως ενασχόληση και όχι ως μπίζνα. 

Ο Μιχάλης, ο Γιάννης, ο Πέτρος και άλλα παιδιά έδωσαν στέγη σε όλους εμάς τους ενθουσιώδης μάγειρες και υποστηρικτές του σπιτικού φαγητού και μας έφτιαξαν έναν ηλεκτρονικό χώρο όπου μπορούμε να διαθέσουμε τις σπιτικές μας δημιουργίες, με συμβολικό αντίτιμο, σε όλους εσάς που θέλετε να γευτείτε σπιτικό φαγητό όταν η μανούλα σας είναι μακριά ή ο περιορισμένος χρόνος και  οι λιγοστές μαγειρικές ικανότητες σας δεν σας το επιτρέπουν. 

Το Cookisto ενώνει τη Φωτεινή, τη Μαριλένα, τη Δανάη, τον Πρόδρομο και άλλους 300 σπιτικούς μάγειρες (μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, τουλάχιστον) με 2000 άτομα-καλοφαγάδες που τους επιλέγουν για να γίνουν "μέλη" στο καθημερινό τραπέζι της οικογένειας τους. Η κοινότητα αυξάνεται ραγδαία και εξελίσσεται σε στάση ζωής!   

Τα βήματα για να γίνεις και εσύ μέλος της κοινότητας είναι απλά και εύκολα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ηλεκτρονικό υπολογιστή και σύνδεση internet. Α, και όρεξη για σπιτικό φαγητό! 

Το περίπτερο του Cookisto θα λειτουργεί και σήμερα στο The Meet Market και θα σας προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για τη λειτουργία του, πως να γίνεται μέλη της κοινότητας μαγείρων και καλοφαγάδων αλλά και νόστιμες "μπουκίτσες" από τους ήδη εγγεγραμμένους σεφ του! 

Σας περιμένουμε!!!

Ακόμα κι αν δεν προλαβαίνετε να φτάσετε στο The Meet Market σήμερα, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του www.cookisto.gr.

Φιλιά, Φωτεινούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Chit chat!!!