Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

Το Chef Club φιλοξενεί την Electrolux


 Χάρηκα πολύ τη στιγμή που σήκωσα το τηλέφωνο και μου εξήγησαν ότι είμαι προσκεκλημένη στα γραφεία του Chef Club για την παρουσίαση των οικιακών συσκευών της Electrolux. "Οι καλύτερες συνταγές μου" πάνε Chef Club!


Η χαρά ήταν διπλή ή ακόμα και τριπλή και τετραπλή θα μπορούσα να πω γιατί πρώτη φορά είχα την ευκαιρία να βρεθώ στα γραφεία του Chef Club, δεύτερον θα έβλεπα εν δράσει τη λειτουργία των νέων οικιακών συσκευών της Electrolux, τρίτον θα γευόμουν απίθανες νοστιμιές από έναν καταξιωμένο σεφ, τέταρτον θα συνομιλούσα με φίλους που είχα καιρό να τους δω και με άλλους που είχα την τύχη  μέχρι πρότινος να τους συνομιλώ μόνο ηλεκτρονικά. 
Η παρουσίαση άρχισε, οι μυρωδιές και οι γεύσεις είχαν κατακλύσει την αίθουσα, οι διοργανωτές εκ μέρους της διαφημιστικής ήταν απίστευτα συμπαθητικοί, φιλικοί και εξυπηρετικοί, οι εκπρόσωποι της εταιρείας επεξηγηματικοί και διακριτικοί, και το κλίμα ήταν όμορφα ευχάριστο, παρεϊστικο και χαρούμενο. Χαιρόσουν να ανήκεις εκεί και χαιρόμουν ιδιαίτερα που με είχαν επιλέξει, το blog μου εννοώ, προκειμένου να παρακολουθήσω την παρουσίαση της εταιρείας Electrolux. 


Δεν ξέρω αν ήταν μόνο το ταλέντο του σεφ που εκτέλεσε άψογα τις συνταγές του αλλά φαινόταν απόλυτα εναρμονισμένος με τις δυνατότητες των συσκευών Electrolux που χρησιμοποιούσε.

Και το καλύτερο; Όλοι είχαμε τη δυνατότητα να γευτούμε από ένα νόστιμο πιάτο όλων των εδεσμάτων που ετοίμασε ο σεφ και η ομάδα του για εμάς τους καλεσμένους!Τι γαρίδες σε κανταϊφι με φιστίκι Αιγίνης δοκιμάσαμε, τι αχινούς, τι πράσινες σαλάτες περίτεχνα διακοσμημένες με μαστέλο Χίου, φιλέτο αρνιού με μπακλαβά αποξηραμένων φρούτων, κι από γλυκό; κρέμα με άρωμα μαστίχας και σοκολατένια τσιπς. Δεν μπορώ να σας εξηγήσω πως όλα αυτά τα πιάτα παρασκευάστηκαν σε ελάχιστο χρόνο και με άψογη γευστική απόδοση. Αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω γιατί κάθε τι που μαγειρευόταν μπροστά μας, το δοκιμάζαμε άμεσα! 

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και στην εταιρεία Electrolux που μας προσκάλεσε και αποφάσισε να μεταφέρει την επαγγελματική τεχνολογία στις κουζίνες μας και να "ξεκλέψουμε" κι εμείς λίγο από τον επαγγελματισμό των καλύτερων σεφ!

Ας πάρουμε και μια γεύση από τις συσκευές... Αυτό το κόκκινο χρώμα και ο ανεμιστήρας του φούρνου με τρελαίνουν!


Καλά σας μαγειρέματα!

Φιλιά, Φωτεινούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Chit chat!!!