Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

To In2Life συστήνει το HOME Cooking

Το In2Life γνώρισε το HOME Cooking και το έκανε άρθρο μαζί με το Cookisto και το Underdining. Καινοτόμες και πρωτότυπες ιδέες στο χώρο της  μαγειρικής.

Το HOME Cooking ενώνει παρέες και σας μαθαίνει να μαγειρεύετε τις αγαπημένες σας γεύσεις. Δεν χρειάζεται πλέον να ξοδεύετε μια περιουσία στο εστιατόριο και στη μετακίνηση για να γευτείτε το αγαπημένο σας ριζότο ή το χοιρινό κότσι. Η Φωτεινή (δηλαδή εγώ) έρχεται στο σπίτι σας και σας δείχνει πως να ετοιμάσετε ένα πλήρες γεύμα 3 πιάτων για εσάς και την παρέα σας.

Ακόμα κι αν θέλετε να εντρυφήσετε τους μικρούς σας φίλους στον κόσμο της μαγειρικής ή και να διοργανώσετε μία ωριαία δημιουργική απασχόληση για να τους κρατήσετε το ενδιαφέρον, το HOME Cooking το κάνει εφικτό με συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής αποκλειστικά σχεδιασμένες για παιδιά!

Διαβάστε το πλήρες άρθρο εδώ:
http://www.in2life.gr/delight/eat/articles/263874/article.aspx?apg=1

Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες μπορείτε νε επικοινωνήσετε μαζί στο 6946-007009 ή να διαβάσετε τη σελίδα του HOME Cooking εδώ
http://oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr/p/home-cooking.html

Ακολουθήστε με στο facebook στη σελίδα HOME Cooking και θα γνωρίσετε πολλά πολλά νόστιμα πιάτα που θα θέλατε να μάθετε να ετοιμάζετε αλλά και να γευτείτε. Κι αυτό είναι απλό με μία κράτηση HOME Cooking!

Ευχαριστώ Ηρώ για το νόστιμο άρθρο σου!

Φιλιά, Φωτεινούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Chit chat!!!