Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015

Το Master Chef Home Cooking Party της Ρόζας

 
Η Ρόζα μεγάλωνε και γινόταν 7 χρονών και η μαμά της είχε την καλύτερη ιδέα για πάρτυ!

Ένα μαγειρικό πάρτυ στη βεράντα με τις φίλες της όπου τα κορίτσια θα ετοίμαζαν όλα μαζί τη γενέθλια τούρτα. Το θέμα; Κλασικό και αγαπημένο... η Πεντάμορφη και το Τέρας.

Με κάλεσε, λοιπόν, η μαμά της Ρόζας για να το οργανώσουμε. και όλα... μαγειρικές ποδιές, γάντια κουζίνας, σκούφοι, εργαλεία, όλα παρατάχθηκαν για να απολαύσουμε ένα γευστικό ταξίδι στη χώρα της ζαχαροπλαστικής.

Ετοίμασα το κέικ τούρτας για να το στολίσου, λαχταριστά cupcakes βανίλιας με άρωμα φρέσκου πορτοκαλιού, χρωματιστές ζαχαρόπαστες για να στολίσουμε την τούρτα με λουλούδια, φυλλαράκια και πεταλούδες και στην κορυφή η Μπελ. 


14 ζευγάρια παιδικά χεράκια από 5 έως 11 χρονών συνεργάστηκαν, διασκέδασαν, έμαθαν, γέλασαν, έπαιξαν και κατάφεραν να ετοιμάσουν μια διώροφη λαχταριστή τούρτα για τη φιλενάδα τους.

Ήταν τόσο ενθαρρυντικό να ακούς τις φωνούλες τους να ζητούν να μάθουν κι άλλο κι άλλο, να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία, να πλάσουν, να στρώσουν την κρέμα, να απλώσουν με το πινέλο, να κόψουν, να κολλήσουν, να δημιουργήσουν καινούρια σχέδια κι όλες οι ιδέες μαζί να δώσουν ένα ευφάνταστο αποτέλεσμα.   

Αποκαμωμένα στο τέλος γεύτηκαν την αγαπημένη τους πίτσα παρακολουθώντας την ταινία της Πεντάμορφης και με τη γλύκα της απόλαυσης και της δημιουργίας ένα ένα έφυγαν για τα σπίτια τους με τα ξεχωριστά δωράκια που είχαν ετοιμάσει μόνα τους..

Πολύχρονη Ρόζα! 
Πάντα χαμογελαστή και πρόσχαρη! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Chit chat!!!