tag:blogger.com,1999:blog-1893844046371296322.post4419156531853042123..comments2023-05-13T00:55:31.412-07:00Comments on Οι καλύτερες συνταγές μου... με μπαχαρικά και μυρωδικά: Μαρμελάδα φράουλα, η καταπληκτικήFoteini Palierakihttp://www.blogger.com/profile/17670271830171692107noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1893844046371296322.post-20170900475780901732014-06-11T05:08:51.271-07:002014-06-11T05:08:51.271-07:00Η μέτρια φωτιά είναι το 4-5. Το νεράκι θα το προσθ...Η μέτρια φωτιά είναι το 4-5. Το νεράκι θα το προσθέσεις αν έχουν τελειώσει τα υγρά και οι φράουλες δεν έχουν λιώσει. Όλα εξαρτώνται απο την κουζίνα.Foteini Palierakihttps://www.blogger.com/profile/17670271830171692107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1893844046371296322.post-8814734443374307402014-06-11T04:38:03.874-07:002014-06-11T04:38:03.874-07:00χωρις να εχω ξαναφτιαξει κατι παρομοιο ηθελα να ρω...χωρις να εχω ξαναφτιαξει κατι παρομοιο ηθελα να ρωτησω αν βραζοντας τοσες ωρες (4!) την μαρμελαδα (ας πουμε και στο 6/9 στο μάτι) δεν θα κολλησει; δεν θα στεγνωσει εντελως; κατι δεν έχω καταλαβει ίσως... επίσης γράφετε να βάλουμε εξτρα νερό. σε ποιο στάδιο;;;Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1893844046371296322.post-53319158944781070462014-02-07T00:32:06.878-08:002014-02-07T00:32:06.878-08:00Την έχω χρησιμοποιήσει και το αποτέλεσμα που δίνει...Την έχω χρησιμοποιήσει και το αποτέλεσμα που δίνει είναι πολύ καλό σε φρούτα για μαρμελάδα τα οποία έχουν πολύ μικρή περιεκτικότητα σε πηκτίνη, όπως είναι το καρπούζι. Επίσης, μπορείς να αντικαταστήσεις την πηκτίνη προσθέτοντας ένα μήλο στη μαρμελάδα.Foteini Palierakihttps://www.blogger.com/profile/17670271830171692107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1893844046371296322.post-50868233663466109602014-02-06T15:49:28.194-08:002014-02-06T15:49:28.194-08:00na se rotisw kai kati allo.. polles sintages lene ...na se rotisw kai kati allo.. polles sintages lene gia piktini...poia h gnomi s ?<br />aa kai ton maio enoeitai tha parw fraoules pou tha einai glikes kai h epoxh tous<br />Γιώργοςhttps://www.blogger.com/profile/05353016184040982987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1893844046371296322.post-15396509778982160602014-01-30T13:36:03.109-08:002014-01-30T13:36:03.109-08:00Καλησπέρα, Γιώργο... όχι, δεν είναι λίγη η ζάχαρη....Καλησπέρα, Γιώργο... όχι, δεν είναι λίγη η ζάχαρη. Σε όλες μου τις μαρμελαδοπαρασκευές χρησιμοποιώ τα μισά γραμμάρια ζάχαρης από τα γραμμάρια ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟΥ φρούτου. Αυτή η ζάχαρη είναι αρκετή, ειδικά για τις φράουές που είναι ένα ήδη γλυκό φρούτο. Το ξέρω για τις άλλες συνταγές, το ίδιο έκανε κι η μαμά μου, αλλά γιατί να βαραίνεις τη συνταγή σου με περιττή ζάχαρη όταν έχεις το ίδιο αποτέλεσμα και με λιγότερη; Θα σε συμβούλευα πάντως να μην πάρεις ακόμα φράουλες για να κάνεις μαρμελάδα διότι δεν είναι ώριμες, νόστιμες και γλυκές. Η πιο κατάλληλη εποχή τους είναι το Μάιο όπου έχουν και πολύ χαμηλότερη τιμή. Κάνε λίγο κράττει!Foteini Palierakihttps://www.blogger.com/profile/17670271830171692107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1893844046371296322.post-11450000147600081722014-01-30T12:43:15.621-08:002014-01-30T12:43:15.621-08:00Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.Γιώργοςhttps://www.blogger.com/profile/05353016184040982987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1893844046371296322.post-75434875796848926682014-01-30T12:40:20.522-08:002014-01-30T12:40:20.522-08:00geia sou foteinoula... den einai kapws ligh h zaxa...geia sou foteinoula... den einai kapws ligh h zaxarh gia ena kilo fraoules...<br />vlepw alles sintages me 800-1kilo zaxarh/ kilo fraoules...Γιώργοςhttps://www.blogger.com/profile/05353016184040982987noreply@blogger.com