tag:blogger.com,1999:blog-1893844046371296322.post45142892550706214..comments2023-05-13T00:55:31.412-07:00Comments on Οι καλύτερες συνταγές μου... με μπαχαρικά και μυρωδικά: Πούδρα αμυγδάλου για τα γλυκά σαςFoteini Palierakihttp://www.blogger.com/profile/17670271830171692107noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1893844046371296322.post-29481525566492714252017-08-25T11:09:33.740-07:002017-08-25T11:09:33.740-07:00Καλησπέρα, είναι πολύ καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ...Καλησπέρα, είναι πολύ καλύτερο να χρησιμοποιήσετε την πούδρα. Καλή επιτυχία!Foteini Palierakihttps://www.blogger.com/profile/17670271830171692107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1893844046371296322.post-52353562793894988552017-08-25T02:38:29.226-07:002017-08-25T02:38:29.226-07:00Καλησπερα σας!μου αγορασε η μητερα μου καταλαθος π...Καλησπερα σας!μου αγορασε η μητερα μου καταλαθος πουδρα αμυγδαλου αντι αμυγδαλοπαστα που ηθελα για να κανω αμυγδαλωτα! Μπορω αραγε αντι παστας να χρησιμοποιησω την πουδρα?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08445388442383076852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1893844046371296322.post-12547764234584638262016-06-02T01:26:40.541-07:002016-06-02T01:26:40.541-07:00Αν διαβάσεις πιο προσεκτικά θα δεις ότι αναφέρω γι...Αν διαβάσεις πιο προσεκτικά θα δεις ότι αναφέρω για το στέγνωμα σε φούρνο το οποίο προσωπικά το προτιμώ από το καβούρντισμα. Ανάλογα πόση ώρα το χτυπήσεις στο μπλέντερ μπορείς να έχεις αποτέλεσμα πουδρα ή πάστα. Εάν συνεχίσεις το χτύπημα για πολύ ώρα τότε το αμύγδαλο θα βγάλει τα έλαια του και θα έχεις την πάστα αμυγδάλου που χρειάζεσαι αντί της σκόνης.Foteini Palierakihttps://www.blogger.com/profile/17670271830171692107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1893844046371296322.post-56246355173426255182016-05-28T22:32:10.247-07:002016-05-28T22:32:10.247-07:00με αυτη την διαδικασια φτιαχνουμε παστα αμυγδαλου....με αυτη την διαδικασια φτιαχνουμε παστα αμυγδαλου.αυτο δεν ειναι πουδρα.η παστα αμγδαλου αποτελειται απο μπλενταρισμενο ξηρο καρπο οπου η τελικη του μορφη ειναι πιχτη ενω η πουδρα ειναι σκονη που αυτο σημαινει οτι για να φτιαξεις πουδρα πρεπει να αφαιρεσεις την υγρασια και τα ελαια του καρπου κβουρδιζοντας τον καλα και μετα τον μπλενταρεις για να δημηιουργησεις μια σκονη-πουδρα του ξηρου καρπου.καλημερα!! parisseriehttps://www.blogger.com/profile/15108182778712110333noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1893844046371296322.post-23492739079857887072013-02-18T14:16:01.167-08:002013-02-18T14:16:01.167-08:00Θα σεωσυμβούλευα να μην το κάνεις γιατί δεν απαιτο...Θα σεωσυμβούλευα να μην το κάνεις γιατί δεν απαιτούν όλες οι συνταγές άρωμα ανθόνερου όπως τα κέικ.Foteini Palierakihttps://www.blogger.com/profile/17670271830171692107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1893844046371296322.post-80679367060797356372013-02-18T05:10:43.534-08:002013-02-18T05:10:43.534-08:00καλησπερα.πρεπει οπωσδηποτε να αρωματισω με ανθόνε...καλησπερα.πρεπει οπωσδηποτε να αρωματισω με ανθόνεροAnonymousnoreply@blogger.com