tag:blogger.com,1999:blog-1893844046371296322.post6265140997717842792..comments2023-05-13T00:55:31.412-07:00Comments on Οι καλύτερες συνταγές μου... με μπαχαρικά και μυρωδικά: Τι μπορώ να βάλω στην κατάψυξη; Φαγητά, λαχανικά και άλλα υλικάFoteini Palierakihttp://www.blogger.com/profile/17670271830171692107noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1893844046371296322.post-53536228508720804402021-03-27T05:56:23.268-07:002021-03-27T05:56:23.268-07:00Μπορεί να καταγραφή και τι δεν μπαίνει με τίποτα κ...Μπορεί να καταγραφή και τι δεν μπαίνει με τίποτα κατάψυξη; πολλές ευχές Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02012379487378654703noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1893844046371296322.post-37017803073102523342017-06-30T01:07:35.034-07:002017-06-30T01:07:35.034-07:00Πολύ ενδιαφέρον... μετά τα ζεσταίνεις σε φούρνο μι...Πολύ ενδιαφέρον... μετά τα ζεσταίνεις σε φούρνο μικροκυμάτων; Προσωπικά δεν διαθέτω τέτοιο φούρνο, είμαι αντίθετη στην τεχνολογία αλλά αν το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό σε συμβατικό φούρνο είναι πολύ πιο εύκολο για τα πιτσιρίκια να ζεστάνουν για να φάνε Foteini Palierakihttps://www.blogger.com/profile/17670271830171692107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1893844046371296322.post-27915587494933351602017-06-29T12:19:48.353-07:002017-06-29T12:19:48.353-07:00Μέχρι πριν από λίγο καιρό έβαζα τα μπιφτέκια ωμά κ...Μέχρι πριν από λίγο καιρό έβαζα τα μπιφτέκια ωμά και πλασμένοι στην κατάψυξη. Διάβασα όμως ένα άρθρο που κάποιος ειδικός υποστήριζε ότι ο κιμάς πρέπει να ψήνεται αμέσως και μέρα να μπαίνει στην κατάψυξη. Τώρα πια, λοιπόν, φτιάχνω 1.5 κιλό κιμά κεφτεδακια ή μπιφτέκια, τα ψήνω όλα και μετά τα βάζω στην κατάψυξη. Εκτός των άλλων, μου είναι πολύ πιο εύκολο να τα ζεσταίνω και να είναι έτοιμα στο 15λεπτο. Αυτό είχα να πω εγώ σαν μια μικρή και ταπεινή νοικοκυρουλα (λέμε τώρα ) ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, πολύ χρησιμες και εύκολες. Καλή συνέχεια Eleni Bouhttps://www.blogger.com/profile/16184397441932345914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1893844046371296322.post-58365241408453786122012-11-29T03:48:55.215-08:002012-11-29T03:48:55.215-08:00Δεν το έχω κάνει ποτέ γιατί το έχω φτιάξει μια φορ...Δεν το έχω κάνει ποτέ γιατί το έχω φτιάξει μια φορά και εξαφανίστηκε αυθημερόν. Το ίδιο με το σπανακόρυζο. Μπορείς όμως την επόμενη μέρα να το συνοδεύσεις με ψητό λουκάνικο με πορτοκάλι και να το νοστιμίσεις! Συνταγή για το λουκάνικο έχω στο blog στα ΣυνοδευτικάFoteini Palierakihttps://www.blogger.com/profile/17670271830171692107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1893844046371296322.post-76879255848495989202012-11-29T03:03:35.437-08:002012-11-29T03:03:35.437-08:00αραγε το λαχανορυζο που περισεψε...μπορω να το βαλ...αραγε το λαχανορυζο που περισεψε...μπορω να το βαλω???mariahttps://www.blogger.com/profile/03478934280864509206noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1893844046371296322.post-78998911149898902962012-10-24T22:59:42.930-07:002012-10-24T22:59:42.930-07:00Περιμένω και τις δικές σας προτάσεις για φαγητά στ...Περιμένω και τις δικές σας προτάσεις για φαγητά στην κατάψυξη για να εμπλουτίσουμε τον κατάλογο!Foteini Palierakihttps://www.blogger.com/profile/17670271830171692107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1893844046371296322.post-30396002800310280752012-01-08T14:02:48.514-08:002012-01-08T14:02:48.514-08:00Αρκετά ενδιαφέροντα!!!!!!!!!!!!
συγχαρητήρια!!!!!!...Αρκετά ενδιαφέροντα!!!!!!!!!!!!<br />συγχαρητήρια!!!!!!!aggelopi theofilopouloynoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1893844046371296322.post-62487230268231327842012-01-02T03:24:38.035-08:002012-01-02T03:24:38.035-08:00Βάλε και σνιτσελακια ετοιμα περασμενα στο αυγο και...Βάλε και σνιτσελακια ετοιμα περασμενα στο αυγο και στη φρυγανια....τα αραδιαζεις διπλα διπλα σε ενα ταψι.... ( πολυ εξυπνη ενοτητα μπραβο!)vivihttp://www.vegerazaros.grnoreply@blogger.com