tag:blogger.com,1999:blog-1893844046371296322.post7988405457859983254..comments2023-05-13T00:55:31.412-07:00Comments on Οι καλύτερες συνταγές μου... με μπαχαρικά και μυρωδικά: Χοιρινό κότσι σε κόκκινο κρασί με μαρμελάδα δαμάσκηνοFoteini Palierakihttp://www.blogger.com/profile/17670271830171692107noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1893844046371296322.post-36384792598810634792013-12-21T13:00:30.310-08:002013-12-21T13:00:30.310-08:00Καλησπέρα Ελευθερία! Θα επιμείνω στο κότσι διότι δ...Καλησπέρα Ελευθερία! Θα επιμείνω στο κότσι διότι δεν έχει μικρά κοκαλάκια που μπορούν να "ξεφύγουν" μέσα στη σάλτσα και να την κάνουν δυσάρεστη. Το κότσι δεν χρειάζεται διχτάκι. Αν τώρα επιμένεις να χρησιμοποιήσεις άλλο μέρος κρέατος καλό θα ήταν να μην έχει κόκαλα όπως το ρολό χοιρινό σε διχτάκι. <br />Μπορείς να προσθέσεις και ολόκληρα δαμάσκηνα στο τέλος για εφέ αλλά το κρέας και η σάλτσα έχουν πάρει ήδη τη γεύση του δαμάσκηνου από τη μαρμελάδα. Foteini Palierakihttps://www.blogger.com/profile/17670271830171692107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1893844046371296322.post-81939565741762509182013-12-03T00:26:36.122-08:002013-12-03T00:26:36.122-08:00καλημερα! Το site σας αποτελει προσφατη ανακαλυψη ...καλημερα! Το site σας αποτελει προσφατη ανακαλυψη μου... με ενδιαφερει πολυ η συναγη με τα δαμασκηνα για ενα σημαντικο τραπεζι που πρεπει να κανω... ερωτηση 1 αν δεν ειναι κοτσι το χοιρινο και ειναι π.χ. μπουτι μας πειραζει; πρεπει να το δεσω με διχτακι νουα; ερωτηση 2 δεν μιλατε καθολου για ολοκληρα δαμασκηνα και στο τελος της αναρτησης σας λετε οτι ριχνετε μεσα τα δαμασκηνα για να φουσκώσουν...βαζουμε ολοκληρα δαμασκηνα ή μπορουμε να αρκεστουμε στην μαρμελαδας; ευχαριστω εκ των προτερων!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12432136619255266715noreply@blogger.com