Συνταγές Μαγειρικής

Μυρωδιές και Γεύσεις ταξιδεύουν... από την κουζίνα μου στο τραπέζι σας.

Ένα ταξίδι που, ξεκίνησε για να ενώσει τους φίλους μου και να τους μυήσει στις μαγειρικές μου περιπέτειες και απόπειρες, κατέληξε να γίνει αυτοσκοπός και σχέση εξάρτησης.

Μέσα από τη σελίδα αυτή παρουσιάζω με δημιουργικότητα και περισσή αγάπη για τη μαγειρική τέχνη ό,τι με ενθουσιάζει γαστρονομικά ενώ καθημερινά προσπαθώ να εξελίσσομαι και να μαθαίνω.

Γι'αυτό μαγειρεύω για την οικογένεια μου, δημιουργώ τις καλύτερες συνταγές μου, παραδοσιακές ελληνικές, διεθνείς, ταξιδιωτικές, αλλά και πρωτότυπες, τις δοκιμάζω στην κουζίνα μου και τις μοιράζομαι με εσένα μέσα από τη σελίδα μου!

Ασυνήθιστα μπαχαρικά, ιδιαίτερα φρούτα και λαχανικά, ξεχωριστά υλικά σε πρωτότυπους συνδυασμούς λαμβάνουν την τιμητική τους στην κουζίνα μου και καταφέρνουν να μεταμορφώνουν το καθημερινό μου φαγητό σε gourmet πιάτο, απλά και οικονομικά, με σεβασμό στην καταγωγή τους.

Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει στα αριστερά του ιστολογίου και θα οδηγηθείτε στη γεύση που επιθυμείτε.

Παραδοσιακές συνταγές, Διεθνείς συνταγές, Γρήγορα πιάτα, Συνοδευτικά, Όσπρια και Ψάρια αλλά και πολλά Γλυκά και Επιδόρπια. Γλυκά Σοκολατένια αλλά και παραδοσιακά, Μαρμελάδες και Γλυκά κουταλιού. Και δεν θα πιιούμε τίποτα; Φυσικά και θα πιούμε Λικεράκι από τα χεράκια μας!

Καλή σας όρεξη!

Φιλιά, Φωτεινούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Chit chat!!!